BETINGELSER

Kære Kunde


- Vi er Godkendt af e-handelsfonden

Det betyder at:

- Betalingsløsningen er Godkendt
- Du modtager aldrig spam
- Du har maksimal forbrugersikkerhed

Handelsbetingelser i stikord:


(Du kan læse mere om hver punkt længere nede på siden)

LEVERING: Med Post Danmark indenfor 4 hverdage.

Fragt: 39,95 – 69,95 kr. pr forsendelse, medmindre andet står angivet.

Uden omdeling (ved køb under 500 kr.): 39,95
Uden omdeling (ved køb over 500 kr.): 0,00
Med omdeling (ved køb under 500 kr.): 69,95
Med omdeling (ved køb over 500 kr.): 39,95
Med omdeling (ved køb over 1000 kr.): 0,00

Betalingsmidler: Dankort / VISA-Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro JCB

Fortrydelse: 14 dages fortrydelsesret, medmindre andet står angivet.

Reklamationsret: 2 år I henhold til købeloven

Personlige data: Ingen oplysninger videregives

Generelle oplysninger

Damborg Isenkram ApS

Anpartsselskab

CVR. nr. 17808486

Dania 36, Næstved 4800

Din@damborg.dk

55727301

Betaling

Damborg.dk modtager betaling med Dankort / VISA-Dankort, Visa Electron, MasterCard, Maestro samt JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Damborg.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. 

Betaling med ovennævnte kreditkort, som er udstedt i udlandet vil blive pålagt de til enhver tid gældende satser hos PBS. Satsen Vil fremgå I forbindelse med betalingen.

Dankort / Visa dankort - 0,00%

Visa Electron – 1,38%

Mastercard / Maestro – 1,38%

Udenlandske kreditkort / Udstedt i udlandet – 5,75%

Hvis du har bestilt for over 3.000 DKK - Forbeholder vi os retten til at bede om en kontooverførsel i stedet for betalingskort.

Fragt

Damborg.dk sender alle varer med Post Danmark, medmindre andet står angivet. Prisen er 39,95-69,95 kr. pr forsendelse.

Hvis din pakke bliver sendt med pakkepost modtager du et Track and Trace nummer, så du kan følge pakkens vej fra posthuset og til modtager-adressen. Dette er en service fra Post Danmark.

Levering

Damborg.dk sørger for levering med Post Danmark (Med mindre andet angives) indenfor 4 hverdage.

Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Damborg.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og Visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde skal tillægges 1-2 dages ekstra leveringstid.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Sammen med dine vare vil du modtage en faktura på dit køb.

Du har mulighed for på få leveret/ sende dine varer til en anden leveringsadressen ende din egen. Du kan skrive en anden leveringsadresse I forbindelse med betalingen.

Vælger du at sende dine varer til en anden leveringsadresse, vil fakturaen ikke blive vedlagt varerne, men derimod blive sendt til din e-mail.

Fortrydelsesret
.
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved at skrive til din@damborg.dk eller ved at benytte

Damborg.dk 's Returformular: (klik her for at Hente formularen)

Bemærk returformularen er en pdf-fil.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du har ikke krav på tilbagebetaling af leveringsomkostninger, hvis du delvist har fortrudt dit køb. Dvs. fortryder du dele af dit samlede køb, kan du ikke kræve dine penge tilbage for leveringsomkostningerne.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 150,00 DKK.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Tilbagebetalingen sker normalt via PBS eller ved Bankoverførsel. Damborg.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Dania 36, Næstved 4700

Bor du i nærheden, har du mulighed for personligt at indlevere varerne i butikken i Næstved og derved spare returfragten.

Du har dog ikke mulighed for at foretage ombytning af varen, få refunderet dine penge eller andet I forbindelse med varen i selve butikken. Damborg.dk er en selvstændig butik og har således ikke fælles varelager / administration med den "Fysiske" butik.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Damborg.dk yder 2 års reklamationsret I henhold til købeloven. Omfattende fabrikations-og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Damborg Isenkram
Dania 36, 4700 Næstved.
Mrk: E-shop

Ved enhver Returnering henstiller vi til at benytte Damborg.dk 's RETURFORMULAR samt evt. Udskrift af evt. forudgående Korrespondance mv og vedlægge det varerne. Det vil betyde en kortere sagsbehandling - til glæde for dig.

Skal du bytte en vare - så returnerer du varen til ovenstående adresse sammen med Damborg.dk 's RETURFORMULAR.

Efterfølgende skal du gå ind i webshoppen og købe den vare du ønsker igen. Under betalingen angiver du under bemærkninger på ordren er vedrørende ombytning af din oprindelige ordre. Når vi modtager dine varer retur, vil vi hurtigst muligt ekspedere din ombytning, og når vi trækker beløbet fra din konto, er det selvfølgelig kun de fulde omkostninger til fragten du skal betale igen samt en evt forskel.

Såfremt du ønsker at ombytte varen til en anden og billigere vare, vil vi overføre differencen til dit bankkonto.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Vi vil gerne understrege at absolut INGEN personlige oplysninger der registreres på Damborg.dk, på noget tidspunkt bliver overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Damborg.dk.

Der anvendes log-statistik på Damborg.dk, med henblik på statistik over mest solgte varer. 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af Indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt på slette disse informationer, kan dette naturligvis ske. Dette sker via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via Funktioner og menupunktet Internetindstillinger.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "" Kontrakten "" (købsaftalen) lagres ikke hos Damborg.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se / Ændre status. Alle Kontrakter indgås på dansk.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Damborg.dk, således at man løbende modtager nyheder, information om lagersalg, udsalg og anden information fra Damborg.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Som registreret hos Damborg Isenkram ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til din@damborg.dk
Den dataansvarlige er Damborg Isenkram ApS

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til din@damborg.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

www.damborg.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på emærket.dk eller ring på tlf. 44858590.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 20.06.16


.............................................
Etableringsår 1994

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere